Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Θεραπεία ανεπιθύμητη

Στην είδηση που έρχεται από τον Καναδά διαβάζουμε ότι έχει επινοηθεί μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος για την θεραπεία του καρκίνου.
Είναι τόσο απλή, που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν μπορούν να την πατεντάρουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν δείχνουν ούτε αυτές, ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενδιαφέρον.
Η είδηση υπάρχει εδώ.

Η αρχική ανακοίνωση (15-03-2007) από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα μας ενημερώνει ότι ο καρδιολόγος δόκτωρ Ευάγγελος Μιχελάκης και οι συνεργάτες του εντόπισαν τις ιδιότητες του μορίου DCA (DiChloroAcetate) και επαλήθευσαν ότι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (εγκεφάλου, πνευμόνων, στήθους) οδηγώντας τα σε απόπτωση. Διαβάστε εδώ.

2 σχόλια:

Dimitri είπε...

Ίσως και να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Εδώ λέει αρκετά, κι έχει και κάποια ενδιαφέροντα λινκ στο τέλος.

Emmanuel Manolas είπε...

Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο Δημήτρη. Λέει ότι το DCA είναι μύθος, αλλά και τα σχόλια εκεί δεν είναι ακριβώς επαινετικά.
Υπάρχουν στην τηλεόραση διαφημίσεις για οξυγονούχο νερό, για οζονισμένο νερό, (για νερό του Καματερού όχι), γνώριζα επίσης ότι το οξυζενέ απολυμαίνει αποτελεσματικά τις πληγές, οπότε το βρήκα ενδιαφέρον.
Είπα ότι είναι παλιό, κι αν ήταν επαληθευμένο από το 2007 θα το ξέραμε όλοι. Ήταν και το "κουμπαράκι" στον Καναδά που μιλούσε για απόπτωση κυττάρων, οπότε το ανέβασα για όσους ενδιαφέρονται.
(Δύσκολο να μιλάς για το θέμα λόγω έλλειψης ενημέρωσης, δύσκολο και να το αποσιωπήσεις εντελώς).